Αφού ο λαός τους θέλει Καραγκιόζηδες, Καραγκιόζηδες θα γίνουν... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Αφού ο λαός τους θέλει Καραγκιόζηδες, Καραγκιόζηδες θα γίνουν…

22.08.2015 12:09

Αφού ο λαός τους θέλει Καραγκιόζηδες, Καραγκιόζηδες θα γίνουν

Η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών είναι δεδομένη. Κι αυτό πρώτα και πάνω απ’ όλα έχει να κάνει με τον αποκαλούμενο κυρίαρχο λαό: Οταν ο λαός επιλέγει να στείλει στη Βουλή Καραγκιόζηδες, Χατζηαβάτηδες και Βεληγκέκες, είναι προφανές ότι το αποτέλεσμα θα είναι θέατρο σκιών.

Οταν ο βουλευτής ξέρει ότι για να εκλεγεί, πρέπει να γίνει γελοίος και να κάνει καραγκιοζιλίκια, έτσι θα ξηγηθεί. Αφού ο λαός τους θέλει Καραγκιόζηδες, Καραγκιόζηδες θα γίνουν.

Δεν θα ήταν δυνατόν να αποτελέσει εξαίρεση σε αυτήν τη γελοιότητα η δήθεν Αριστερά. Δεν θα ήταν δυνατόν να χαλάσουν αυτό το ωραίο σκηνικό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως ο Νίκος Φίλης (φωτό) και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, παρακαλώ. Οπως έκανε γνωστό ο ίδιος, τώρα τον Δεκαπενταύγουστο πήγε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Λεωνίδιο. Οχι όμως με το βουλευτικό αυτοκίνητο.

Δεν αρμόζουν αυτές οι πολυτέλειες στους αριστερούς βουλευτές. Με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ πήγε. Σαν κοινός θνητός. Να το διαβάσει ο σκληρά δοκιμαζόμενος λαός και να πάρει κουράγιο: Με τέτοιους λεβέντες στην κυβέρνηση, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Οτι ψηφίζει, ο εν λόγω Φίλης, το μνημόνιο με χέρια και με πόδια, δεν έχει σημασία. Αρκεί που πάει στο Λεωνίδιο με το ΚΤΕΛ.

 

Κώστας Καίσαρης

http://www.sentragoal.gr/

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017