Αφιέρωμα του Marianne στη Ρ. Δούρου | Mikrometoxos.gr

Αφιέρωμα του Marianne στη Ρ. Δούρου

19.01.2015 06:43
«ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ»

Δισέλιδο αφιέρωμα στις δραστηριότητες της νέας Περιφερειακής Αρχής Αττικής με τίτλο: «Ελλάδα: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά», δημοσιεύει το «Marianne», ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας της Γαλλίας.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα σημειώνει ότι:

– Η Ρένα Δούρου, του ελληνικού αντιφιλελεύθερου κόμματος, βρίσκεται στα ηνία της Περιφέρειας Αττικής, της μεγαλύτερης της χώρας. Κανείς δεν διευκολύνει το έργο της. Ωστόσο, με σκληρή δουλειά και βούληση, η εκλεγμένη Περιφερειάρχης κατορθώνει σημαντικά πράγματα με τη μικρή της ομάδα. Και κατάφερε να πείσει τις Βρυξέλλες.

– Η Περιφερειάρχης ασχολήθηκε με τα πιο πιεστικά προβλήματα και αντιμετώπισε τις πιο επείγουσες καταστάσεις. Για παράδειγμα αποκατέστησε το ηλεκτρικό ρεύμα σε νοικοκυριά που το στερούνταν εδώ και μήνες λόγω απλήρωτων λογαριασμών, μέτρο που αμέσως η Δεξιά έσπευσε να χαρακτηρίσει «προεκλογικό και δημαγωγικό». Ή κατάφερε να παραμείνουν ανοικτοί οι δρόμοι σε όλη την Περιφέρεια κατά τους φοβερούς κατακλυσμούς του περασμένου Οκτωβρίου.

Το άρθρο φιλοξενεί και δήλωση της κυρίας Δούρου στην οποία αναφέρει: «Από την αρχή πήρα την απόφαση να ολοκληρώσω τη θητεία μου. Καταρχήν γιατί μου προσφέρει το πλεονέκτημα της διάρκειας, πέντε χρόνια, και ύστερα γιατί όλοι οφείλουμε να δείχνουμε ότι η είσοδος στην πολιτική είναι αποστολή και όχι καριέρα».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017