Αυτό είναι το διαμέρισμα του Αλέξη Τσίπρα - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Αυτό είναι το διαμέρισμα του Αλέξη Τσίπρα

26.01.2015 03:01

Η βρετανική Telegraph επισκέφθηκε την Κυψέλη

Το διαμέρισμα του Αλέξη Τσίπρα, από την πίσω πλευρά, επισκέφθηκε η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Στην οδός Αρμονίας 74Α στην Κυψέλη, σε μια κλασική μεσοαστική πολυκατοικία μιας άκρως πυκνοκατοικημένης περιοχής, ζει ο Έλληνας Τσε Γκεβάρα γράφει η εφημερίδα.

Ο απεσταλμένος της εφημερίδας στην Αθήνα, Νικ Σκουάιρς επισκέφθηκε την Κυψέλη και την πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο Αλέξης Τσίπρας, πήρε φωτογραφίες από την πίσω πλευρά, καθώς μπροστά θα ήταν δύσκολο από τη στιγμή που υπάρχουν φύλακες, ενώ μίλησε και με γείτονες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ Τσίπρας ζει με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του σε ένα διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία επτά ορόφων που βλέπει σε ένα κομμάτι γης στρωμένο με σκουπίδια και δύο εγκαταλελειμμένα σπίτια.

Όπως περιγράφει η εφημερίδα στο τέλος του δρόμου, οι τοίχοι είναι γεμάτοι με γκράφιτι, ένα σωρό από παλιές σκαλωσιές και μια χαλασμένη τηλεόραση βρίσκεται στο πεζοδρόμιο.

«Δεν μου αρέσουν οι πολιτικοί, αλλά η ιδεολογία του είναι κοντά στη δική μου» είπε ο Γιώργος, 22 ετών, φοιτητής, που μένει ένα τετράγωνο μακριά από το διαμέρισμα του Αλέξη Τσίπρα και τις Περιστέρας.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017