Αυτή είναι η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Αυτή είναι η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών!

21.04.2015 15:11

Τελικά αυτή η κυβέρνηση μπορεί να καταφέρει κάτι που εκ πρώτης όψεως μοιάζει σχεδόν αδύνατο: να φέρει σε δευτερεύουσα θέση το πρόβλημα της οικονομίας!

 

Διότι, αν γεμίσει η χώρα παράνομους μετανάστες, ανοίξουν οι πόρτες των φυλακών, διαλυθούν τα Πανεπιστήμια και οι αστυνομικοί πίνουν ούζα με αναρχικούς και μπαχαλάκηδες, τότε ακόμα κι αν η οικονομία καλπάζει ,σίγουρα δεν θα θέλουμε να ζούμε σ´αυτή τη χώρα!

 

Θυμάμαι κάτι πολύ σοφό που μου είχε πει ο εξαιρετικός φιλόλογος κ. Καραφίλης που μας δίδαξε έκθεση στην 3η λυκείου: “Μην φοβάσαι να γράψεις την άποψή σου αρκεί να έχει λογική βάση. Ο διορθωτής , ασχέτως αν είναι αριστερός ή δεξιός, θα σεβαστεί τη λογική και θα σου δώσει καλό βαθμό, ακόμα κι αν διαφωνεί μ´ αυτό που πρεσβεύεις. Πάρε για παράδειγμα το πολίτευμα: Μπορεί να θεωρείς ότι το καταλληλότερο είναι η αριστοκρατία γιατί είναι λογικό να κυβερνούν οι σοφοί. Είναι όντως λογικό αλλά εκείνοι που θεωρούν ότι πρέπει να κυβερνούν οι πολλοί, θα διαφωνήσουν μαζί σου. Κι εκείνοι όμως , που πιστεύουν στη Δημοκρατία, έχουν λογική βάση στη θεωρία τους.

 

 

Ποτέ δεν ξέχασα τα λόγια του εξαιρετικού καθηγητή και ανέκαθεν αναζητούσα τη λογική στα επιχειρήματα των “αντιπάλων” . Με αυτή την κυβέρνηση-τσίρκο όμως έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά! Τίποτα απ´ ό,τι λένε ή κάνουν δεν έχει λογική βάση. Ασχολούνται με θέματα που σοκάρουν κάθε λογικό άνθρωπο, π..χ. αν ο δολοφόνος Σάββας Ξηρός πρέπει να αποφυλακιστεί λόγω προβλημάτων στην όραση, ενώ ταυτόχρονα αδειάζουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες στην Ομόνοια.

 

Εν συνεχεία, αφού καθαρίζουν το Πανεπιστήμιο από τους καταληψίες και συνειδητοποιούν ότι κανείς τους δεν ήταν φοιτητής, πολλά λαμπρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ( Γλέζος, Διαμαντόπουλος, κ.α.) κάνουν λόγο για “κατάλυση του ασύλου”!

 

Αμέσως μετά, ψηφίζουν τελικά το φωτογραφικό νόμο για να αποφυλακιστεί ο Ξηρός με τη σύμφωνη φυσικά γνώμη και ψήφο του Καμμένου και των λοιπών ψεκασμένων. Θυμάμαι σαν χθες τις κραυγές του Τέρενς Κουίκ στο πρωινό ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 όταν επιτίθετο κατά των δολοφόνων της 17Ν. Τους αποκαλούσε “αλήτες” κι όλοι μας, τρομοκρατημένοι τότε, θαυμάζαμε τη γενναιότητά του. Πού να φανταστώ, ότι αυτός ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, 26 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, θα ψήφιζε υπέρ της αποφυλάκισης Ξηρού!

 

Τη σκυτάλη πήρε χθες ο “μέγας λογοθέτης” , ο χειρότερος υπουργός Παιδείας στην ιστορία της Ελλάδος , ο οποίος ανακοίνωσε ότι καταργεί – χωρίς κανένα διάλογο- κάθε θετικό που έιχε επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο αυτό, και μας γυρίζει 30 χρόνια πίσω.

Σοκαρισμένος και αγανακτισμένος ρωτώ: υπάρχει κάποια λογική σε όλα αυτά; Κι ως πότε θα τους κοιτάμε έκπληκτοι από τους καναπέδες;

Με αγάπη
Ο Είρων

Υ.Γ. 1 : Είδα μέρος της συνέντευξης του Βαρουφάκη στην ισπανική τηλεόραση. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι ο Βαρουφάκης έδωσε τελική απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα αιώνων όταν αυτό του τέθηκε από τον ισπανό δημοσιογράφο: ” Η κότα έκανε τ´ αυγό ή το αυγό την κότα;” Και το νούμερο απήντησε : ” Το αυγό, σύμφωνα με το Δαρβίνο!”

Υ.Γ. 2: Παρατηρώ μήνες τώρα την προσπάθεια του Κατρούγκαλου να ταιριάξει το καταπληκτικό αξεσουάρ “μαντηλάκι” ( pocket square για εμάς τους Βρετανούς), στο ασουλούπωτο βλαχομπαρόκ στυλ του. Προφανώς κάποιος του ´χει σφυρίξει ότι η γραβάτα και το μαντηλάκι απαγορεύεται να είναι όμοια. Παρότι το κατάλαβε, η μικροαστική-βλάχικη κουλτούρα του ( που είναι ασορτί με την προφορά του) τον βάζει συνεχώς στον πειρασμό να αγοράζει κάτι σετάκια ( γραβατα-μαντήλι στο ίδιο πακέτο), που ενώ δεν είναι όμοια, ταιριάζουν σαν δυο διπλανά κομμάτια παζλ. Απαράδεκτο, αλλά σίγουρα ταιριάζει σε έναν Κατρούγκαλο!

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017