Ας ετοιμαζόμαστε και για χειρότερα Υφάρπαξαν την ψήφο του λαού, υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια… | Mikrometoxos.gr

Ας ετοιμαζόμαστε και για χειρότερα Υφάρπαξαν την ψήφο του λαού, υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια…

17.07.2015 06:02
Ας ετοιμαζόμαστε και για χειρότερα 
Υφάρπαξαν την ψήφο του λαού, υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια, σκίσιμο μνημονίων και δωρεάν προσφορά δημόσιων θεαμάτων με τις αγορές να… χορεύουν. Φάγανε τα μούτρα τους.
Αλλά, ευτυχώς, λίγο πριν την καταβαράθρωση της χώρας, η παρέμβαση της Γαλλίας της Ιταλίας και των ΗΠΑ απέτρεψαν την ολοκληρωτική καταστροφή μας. Την γλιτώσαμε δηλαδή φτηνά, με… μοναδική ζημιά μερικές δεκάδες δισ. ευρώ επιβάρυνση των οικονομικών μας και ένα νέο τριετές μνημόνιο.
Και όμως, η συγκυβέρνηση αυτή επαίρεται! Γιατί, όπως μας λένε, έσπειραν… τον σπόρο για την αλλαγή της Ευρώπης και οι καρποί δεν θα αργήσουν να φανούν! Ουσιαστικά δηλαδή μας λένε ότι, η ανυπολόγιστη ζημιά που σωρεύσανε στην ελληνική οικονομία, και το νέο επαχθές μνημόνιο, συνιστούν μικρή θυσία στο βωμό των ιδεολογικοπολιτικών τους παιχνιδιών!.
Όλοι όσοι πιστεύουν ότι, αυτή η συγκυβέρνηση, μετά την επαφή της με την πραγματικότητα απαλλάχθηκε από τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις της και προσχώρησε στον πραγματισμό, πλανώνται πλάνην οικτρά. Ένα διάλειμμα κάνουν οι άνθρωποι. Time out πήρανε.
Τις δυνάμεις τους ανασυγκροτούν, πριν επιδοθούν σε νέους… μυθικούς αγώνες. Είναι γεγονός ότι, ένας ανώριμος έχει πιθανότητα κάποτε να ωριμάσει. Ένας ιδεοληπτικός, όμως, δεν είναι ένας απλά ψυχοπνευματικά πάσχων, αλλά ένας καταδικασμένος να παραμείνει αναντίστρεπτα ιδεοληπτικός.
Σχόλια αναγνώστη στο http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=722699

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017