Αρχισε και ο… τζόγος με το Grexit! Οι αποδόσεις που προσφέρει Αγγλική εταιρεία Στοιχημάτων | Mikrometoxos.gr

Αρχισε και ο… τζόγος με το Grexit! Οι αποδόσεις που προσφέρει Αγγλική εταιρεία Στοιχημάτων

12.02.2015 05:41

Και μέσα στο μεγάλο κλίμα ανησυχίας για τις εξελίξεις στο θέμα της Ελλάδος, ήδη μια πολύ γνωστή Αγγλική εταιρεία Στοιχημάτων προσφέρει σειρά από ειδικά Στοιχήματα για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να βγεί από το ευρώ είτε να χρεοκοπήσει (defaulted)!

Είναι μάλιστα ενδεικτικό του ενδιαφέροντος (και) των στοιχηματατζίδων για το Grexit πως ενώ μέχρι την αρχή της εβδομάδας υπήρχε μόνο ένα “μακράς διάρκειας” (long term) Στοίχημα για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ -που δεν παρουσίαζε και μεγάλες διακυμάνσεις- από τις αρχές της εβδομάδας προσφέρονται και άλλα ειδικά στοιχήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποδόσεις τους, η πιθανότητα η Ελλάδα να χρησιμοποιεί άλλο νόμισμα εκτός του Ευρώ στα τέλη του 2017 “πληρώνει” μόλις 2,50 (είναι δηλαδή αρκετά πιθανό), η πιθανότητα να έχουμε νέες εκλογές στην Ελλάδα μέσα στο 2015 έχει απόδοση 3,50, ενώ η πιθανότητα η χώρα να χρεοκοπήσει (defaulted) μέσα στο 2015 έχει απόδοση 4.50.

default

Ενώ σε ότι έχει να κάνει με το Grexit – έξοδος της Ελλάδας από το euro μέσα στο 2015 – η πιθανότητα (βάση των αποδόσεων που προσφέρει η εταιρεία) είναι στο 23%. 

grexit

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017