Αρλούµπες είναι εύκολο να λέει ο καθένας, το δύσκολο είναι να τις αποδείξει | Mikrometoxos.gr

Αρλούµπες είναι εύκολο να λέει ο καθένας, το δύσκολο είναι να τις αποδείξει

08.05.2015 00:38

Ο Τάκης Φύσσας είχε συµπεράνει ότι οι τέσσερις παίκτες που τάχα µου και να είχανε πει στον Σα Πίντο να µην τα βάλει µε τον Ολυµπιακό ήταν ο Ναπολεόνι, ο Πίτου Γκαρσία, ο Κυβρακίδης κι ο Κατσουράνης. Για ποιον λόγο επιλέχθηκε να πάει αυτοπροσώπως στον ανακριτή ο Πίτου Γκαρσία;

Γιατί την πρώτη φορά που πήγανε για καφέ στον ανακριτή οι Σπανός-Αγγελόπουλος, ο Ανδρεάδης ρώταγε και ξαναρώταγε: «Μα είναι δυνατόν να µην παίζει βασικός ο Πίτου Γκαρσία;». «Πώς γίνεται να µην ξεκινάει ο Πίτου;».

Και του τον πήγανε τον Πίτου για να του τα εξηγήσει. Οπως και δήλωση του Κατσουράνη, ότι ο ίδιος είχε πει να µην παίξει στο Καραϊσκάκη. Ο δε Ναπολεόνι και στα δύο προηγούµενα παιχνίδια του Ατροµήτου δεν είχε ξεκινήσει. Σαν αλλαγή είχε µπει, όπως και µε τον Ολυµπιακό.

 

Αν το πάµε έτσι όµως, από πού κι ως πού ο Αναστασίου στο µατς στην Κέρκυρα θυµήθηκε να βάλει τον Νίνη και τον Μπερίσα κι άφησε έξω βασικούς; Και πώς γίνεται όλες οι οµάδες που θέλανε τώρα στο τέλος τρεις ή έναν βαθµό για να σωθούνε, τους βρίσκανε όταν παίζανε µε τον Παναθηναϊκό;

 

Και η Βέροια τον κέρδισε και σώθηκε και ο Πανθρακικός που είναι κοντά να σωθεί. Και η Κέρκυρα πήρε ισοπαλία. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Αρλούµπες είναι εύκολο στον καθένα να λέει. Να τις αποδείξει, όµως, δύσκολο.

http://www.sentragoal.gr/

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017