Αρκετά μας εκμεταλλεύθηκαν και μας ξεπουπούλιασαν οι Γερμανοί

‘Η σταματάνε την λιτότητα και ρυθμίζουν το παράνομο και επαχθές χρέος μας, ή φεύγουμε από το… λησταρχείο τους!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Αμερικανού Προέδρου στο λαό και την πατρίδα μας είναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

ΕΠΙ εφτά χρόνια οι Γερμανοί και οι κολαούζοι τους δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να δυσφημούν στα πέρατα του κόσμου, τη χώρα και το λαό μας.

ΟΠΟΥ και να πήγαινες, σε όποιο σημείο του πλανήτη και να βρισκόταν Έλληνας, ακόμα και εκεί πάνω στους… Εσκιμώους, όλοι μας κοίταζαν στραβά και μας έλεγαν τεμπέληδες, φοροφυγάδες και κλέφτες, που ζούμε με δανεικά και ότι θέλουμε να φάμε τα λεφτά τους… Και ας είμαστε ο πιο εργατικός και πιο δημιουργικός λαός στον κόσμο, απόδειξη τα σπίτια, οι βίλες, τα ξενοδοχεία, που έχουμε φτιάξει, στη συντριπτική τους πλειοψηφία ΞΕΧΡΕΩΤΑ και πρέπει να αισθανόμαστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον πλανήτη, χάρη με το θαυμάσιο κλίμα, τις εκπληκτικές ακρογιαλιές και τις καταγάλανες θάλασσές μας, που δεν τις βρίσκει κανείς σε όποια γωνία του κόσμου και να γυρίσει.

ΑΚΟΜΑ και ο ισχυρισμός ότι είμαστε φοροφυγάδες είναι ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟΣ! Γιατί όλοι οι ξένοι, πληρώνουν στην εφορία μόνο για μια δουλειά, για το 7ωρο που δουλεύουν, ενώ εμείς οι Έλληνες, πληρώνουμε τους διπλάσιους φόρους από όλους τους ξένους για τον απλούστατο λόγο, ότι όλοι οι Έλληνες κάνουμε 2-3 δουλειές την ημέρα, χώρια τις δουλειές του ποδαριού που κάνουν οι περισσότεροι και έτσι όσο και να… κλέβουν κάποιοι από εμάς λίγο την εφορία, οπωσδήποτε πληρώνουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τους ξένους, με τη μια μόνο δουλειά που κάνουν, για την οποία πρώτη δουλειά πληρώνουμε και εμείς στο ακέραιο τους φόρους μας αφού τα λεφτά που παίρνουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι σε όλες τις χώρες του κόσμου είναι ΟΛΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ στην εφορία.

ΠΑΝΤΩΣ ακόμα και κάποιοι από εμάς, αν δεν πληρώνουν όλα όσα πρέπει για τη δεύτερη ή τρίτη δουλειά που κάνουν οι Έλληνες, σε βάρος της υγείας τους και της ξεκούρασής τους, η εφορία έτσι ή αλλιώς τους τα παίρνει από τους τζίρους που κάνουν οι Έλληνες που δουλεύουν κάθε μέρα σε 2 ή και 3 δουλειές. Ας αφήσουν λοιπόν τις εξυπνάδες τα διάφορα ξένα λαμόγια, ότι είμαστε φοροφυγάδες.

Η ΟΥΣΙΑ πάντως είναι ότι οι Γερμανοί μέχρι χθες μας είχαν κατασυκοφαντήσει, στη διεθνή κοινή γνώμη και είχαμε φθάσει στο σημείο να… ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες!

ΟΛΑ αυτά μέχρι προχθές. Γιατί από προχθές που βρήκε ο Ομπάμα, μέσα σε 2-3 ώρες μίλησε για την ιστορία, τις ομορφιές και την προσφορά της Ελλάδας στην παγκόσμια ιστορία, καθώς και τα βάσανα που περνάμε τα τελευταία 7 χρόνια, χωρίς εμείς οι Έλληνες να φταίμε σε τίποτε και αν έγιναν κάποια λάθη, γι΄ αυτά φταίνε οι ανίκανοι και άχρηστοι πολιτικοί μας, μαζί με αυτούς που με ΠΛΑΣΤΑ στοιχεία μας έβαλαν στην Ευρωζώνη, μας ΞΑΣΠΡΙΣΕ.

ΟΛΟΣ ο κόσμος τώρα ΞΕΡΕΙ ότι αυτά που έλεγαν σε βάρος μας οι τραμπούκοι Γερμανοί ήταν μεγάλα ψέματα και ο Αμερικανός Πρόεδρος ενημέρωσε με στοιχεία τη διεθνή κοινή γνώμη για τις άδικες και ψευδείς κατηγορίες των Γερμανών σε βάρος μας.

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Πρόεδρος, με την τεράστια μόρφωση και πείρα, δήλωσε επίσης, ότι με την αυστηρή λιτότητα που εφαρμόζουν οι Γερμανοί στην πατρίδα μας, για να μας… τιμωρήσουν – ξεχνώντας ότι αυτοί οι κύριοι, με τους δύο Παγκόσμιους πολέμους που έκαναν μόνο οι νεκροί ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια ψυχές – δεν οδηγεί πουθενά.

ΟΠΩΣ τζάμπα πήγαν και θα πηγαίνουν οι θυσίες του Ελληνικού λαού, αν δεν μειωθεί το Ελληνικό παράνομο και επαχθές χρέος.

ΑΦΟΥ για άλλη μια φορά ευχαριστήσουμε τον Αμερικανό Πρόεδρο για την τόσο γενναία στήριξη της χώρας μας και κυρίως για τη σωστή και τίμια ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης, ΚΑΛΟΥΜΕ τον Πρωθυπουργό μας, τώρα που ο Αμερικανός Πρόεδρος του ΑΝΟΙΞΕ την πόρτα να μπει μέσα, στο γραφείο της Μέρκελ και να της πει, καθαρά και ξάστερα:

«Η΄ ακολουθείς τις υποδείξεις και τις συνταγές του Ομπάμα ή διαφορετικά ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΦΕΥΓΟΥΜΕ από την… εγκληματική οργάνωση, που έχουν στήσει οι καλαμαράδες των Βρυξελλών, για να μας φάνε τις περιουσίες μας, όπως μας τρώνε τους μισθούς και τις συντάξεις μας».

«Κ»