Απόσυρση πρότασης του ΟΠΑΠ για την χορηγία στην Super League - Είχε πάντως προηγηθεί η απόρριψή της... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Απόσυρση πρότασης του ΟΠΑΠ για την χορηγία στην Super League – Είχε πάντως προηγηθεί η απόρριψή της…

27.07.2015 12:29
Σε ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις του ΟΠΑΠ με την Super League, αφού ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να προχωρήσει σε απόσυρση της πρότασης  και θα συζητήσει με κάθε ομάδα ξεχωριστά.
Σύμφωνα με την «Live Sport» η απόφαση ελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (24/07) μετά την επιστολή της διοργανώτριας αρχής στην οποία γινόταν γνωστό ότι απορρίπτεται η πρόταση που είχε καταθέσει ο οργανισμός.
Ο ΟΠΑΠ είχε μοιράσει σε τρείς κλίμακες τα χρήματα που θα κατέβαλε στις ΠΑΕ της Λίγκας για τη διαφήμιση στις φανέλες τους, εφόσον καταλήγαν σε συμφωνία.
Στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ έδινε 1,8 εκατ. Ευρώ…
Στον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο, τον Ηρακλή, τον Παναιτωλικό, την Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα προσέφερε 350.000 ευρώ
Και στην Βέροια, τον Πανιώνιο, τον Πλατανιά, τον Πανθρακικό, την Κέρκυρα και την Καλλονή από 200.000 ευρώ.
Το συνολικό δηλ. ποσό ανέρχεται σε 10,5 εκατ. Ευρώ. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τα 6 εκατ. Ευρώ της χορηγίας του πρωταθλήματος, τότε ο ΟΠΑΠ έδινε συνολικά στις ΠΑΕ 16,5 εκατ. Ευρώ.
Επιδίωξη της Λίγκας ήταν να ανεβάσει το συνολικό τίμημα στα 18-19 εκατ. ευρώ, καθώς οι ΠΑΕ θεώρησαν μη ικανοποιητική την πρόταση του οργανισμού.
Τώρα ο οργανισμός προτίθεται να ξεκινήσει συζητήσεις με την κάθε ομάδα ξεχωριστά ώστε να συνάψει ατομικά συμβόλαια χορηγίας, τα οποία θα έχουν ανταποδοτικό ενδιαφέρον για την εταιρεία.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017