Απόπειρα δολοφονίας σε βάρος πασίγνωστης δημοσιογράφου, παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων; | Mikrometoxos.gr

Απόπειρα δολοφονίας σε βάρος πασίγνωστης δημοσιογράφου, παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων;

07.04.2015 03:18
ΤΗΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ Ι.Χ.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της παρουσιάστριας τηλεοπτικού σταθμού η οποία φέρεται να έχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας από αγνώστους που προκάλεσαν φθορά στο αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, πρόκειται για δημοσιογράφου που έχει 20 χρόνια εργασίας σε ραδιόφωνο και τηλεόραση και παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια. Η εν λόγω κυρία είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της.

Στην αρχή όλοι πίστεψαν ότι υπήρχε κάποια βλάβη στα φρένα, ωστόσο, μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κάποιοι είχαν κόψει το σωληνάκι με το υγρό φρένων κοντά στον ένα τροχό.

Αμέσως μετά τη διαπίστωση περί δολιοφθοράς κλήθηκαν ειδικοί πραγματογνώμονες για να εξετάσουν το κομμένο σωληνάκι, ενώ, οι εκθέσεις και των τριών καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι βλάβη ή χτύπημα, αλλά καθαρή περίπτωση δολιοφθοράς με στόχο να συμβεί ατύχημα.

Οι πραγματογνώμονες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι δράστες έκοψαν το σωληνάκι με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φανεί πως υπάρχει πρόβλημα στο αυτοκίνητο παρά μόνο όταν το όχημα ανέπτυσσε ταχύτητα να φανεί ότι ξέμενε από υγρά στα φρένα και τα φρένα να μην μπορούν να υπακούσουν.

Τη στιγμή που η γνωστή παρουσιάστρια κατευθυνόταν προς τον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται τα φρένα άρχισαν να μην υπακούν. Στο τιμόνι, πάντως, βρισκόταν ο σύντροφός της, ο οποίος μπόρεσε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο και να αποσοβήσει το μοιραίο.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και η αρμόδια εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη κατά αγνώστων για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ η Ασφάλεια Πειραιά διεξάγει έρευνα.

Επιπλέον η οικογένεια της συναδέλφου ζήτησε την βοήθεια και του γνωστού ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

Ο Εισαγγελέας Πειραιά έχει ενημερώσει ήδη την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον διοικητή της Μανώλη Σφακιανάκη και σύντομα πρόκειται να διαβιβάσει την δικογραφία που σχηματίστηκε, προκειμένου να ελεγχθούν εξονυχιστικά οι λογαριασμοί που διατηρούσε η παρουσιάστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τυχόν απειλητικά μηνύματα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017