Απόβαση στο Ιράν : Οι εγχώριοι επιχειρηματίες πολιορκούν τον Έλληνα … Αγιατολάχ

Απόβαση στο Ιράν πριν την επίσημη υπογραφή της συμφωνίας για άρση του εμπάργκο έκαναν τα κορυφαία στελέχη των ευρωπαϊκών και αμερικανικών εταιρειών.

Στην Τεχεράνη βρίσκονται εκπρόσωποι της γερμανικής Siemens, γαλλικά και βρετανικά μεγαθήρια από το χώρο της ενέργειας, των αυτοκινήτων της νέας τεχνολογίας, των φαρμάκων και των τροφίμων, και των εξοπλιστικών.

Συνωστισμός παρατηρείται και από εκπροσώπους της βιομηχανίας φαρμάκων, τους εφοπλιστές και άλλους νευραλγικούς κλάδους της ευρωπαϊκής και της αμερικανικής οικονομίας.

Το νέο Ελ Ντοράντο

Το Ιράν είναι το νέο Ελ Ντοράντο και όλοι επιδιώκουν να υπογράψουν ένα συμβόλαιο με την παρθένα αγορά των ογδόντα εκατομμυρίων κατοίκων που έχει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στον κόσμο.

Η άρση του εμπάργκο σε συνδυασμό με τα ατελείωτα αποθέματα πετρελαίου δημιουργούν μια νέα αγορά που μπορεί να δώσει ανάσα στην ευρωπαϊκή οικονομία.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες πολιορκούν τον… Αγιατολάχ

Μη νομίζετε ότι οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι έφτασαν πρώτοι στην Τεχεράνη.

Προηγήθηκαν Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι δεν περίμεναν να σπάσει το εμπάργκο για να κάνουν δουλειές με την Τεχεράνη.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως ότι ο πλέον περιζήτητος Έλληνας αυτό το διάστημα είναι ένας οικονομολόγος ο οποίος με τη βοήθεια της Τεχεράνης αγόραζε και ναύλωνε πλοία με τα οποία έσπαγε το εμπάργκο.

Οι Αμερικάνοι είχαν βγάλει ένταλμα σύλληψης αλλά αυτός επέλεξε την ασφάλεια της διαμονής στην Τεχεράνη.

Τώρα όπως μαθαίνω είναι προνομιακός συνομιλητής με την ιρανική κυβέρνηση και γι΄ αυτό οι ντόπιοι διαπλεκόμενοι ζητούν εναγωνίως τη βοήθειά του για να εξασφαλίσουν ένα συμβόλαιο.

Ο μέχρι πρόσφατα καταζητούμενος Έλληνας επιχειρηματίας δέχεται βροχή προτάσεων από ελληνικούς ομίλους της φαρμακοβιομηχανίας, των κατασκευών, των τροφίμων, των πετρελαϊκών εταιρειών και βεβαίως από εφοπλιστές προκειμένου να μεσολαβήσει για δουλειές με την ιρανική κυβέρνηση.

 

Το μόνο κακό που έχει σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή είναι ότι ζητάει μεγάλες προκαταβολές οι οποίες πρέπει να κατατεθούν με συγκεκριμένες τράπεζες στην Ζυρίχη και το Λιχτενστάιν. Λεπτομέρειες λίαν προσεχώς.

Απόβαση στο Ιράν : Οι εγχώριοι επιχειρηματίες πολιορκούν τον Έλληνα … Αγιατολάχ