Η Γερμανία όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο ή περίεργο είναι στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Η Γερμανία όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο ή περίεργο είναι στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ…

23.07.2015 18:55
 
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ… Θεό του: Προφανώς γιατί κανείς δεν κάθησε να του εξηγήσει τα δικά του πραγματικά… χάλια σαν χώρα. Χάλια που κρύβονται κάτω από τα… χαλιά, γιατί αλλιώς θα τιναζόταν η παγκόσμια οικονομία στον αέρα… Αν και μάλλον θα πρέπει να κάνει την… πάπια, γιατί αποκλείεται να είναι τόσο βλάκας…
 
Την πρόθεσή του λοιπόν να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων της Bundestag, προανήγγειλε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της Γερμανίας CDU, Wolfgang Bosbach, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική διάσωσης της Ελλάδας που ακολουθεί η γερμανική κυβέρνηση.

Αναλυτικότερα, τόνισε πως «το αργότερο με το τρίτο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα, βαδίζουμε με τεράστια βήματα στον δρόμο μιας ‘ένωσης μεταφοράς πόρων’», προσθέτοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να συμπορευθώ σε αυτό. Όχι από πείσμα, αλλά από πεποίθηση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι».

Παράλληλα, υποστήριξε πως θα διατηρήσει την έδρα του βουλευτή, καθώς, όπως είπε, αν την εγκατέλειπε, θα απογοητεύονταν πολλοί από τους ψηφοφόρους του, οι οποίοι τον είχαν ψηφίσει ειδικά λόγω της στάσης του στο θέμα της κρίσης στην Ευρωζώνη. Η παραίτηση του Bosbach, ο οποίος έχει καταψηφίσει όλα πακέτα βοήθειας για την Ελλάδα, θα υποβληθεί επισήμως όταν ανοίξει και πάλι η γερμανική Βουλή, τον Σεπτέμβριο.
 
ΑΥΤΑ καλά είναι όταν απευθύνονται σε… ιθαγενείς, όχι όμως και σε όσους έχουν την πραγματική εικόνα και γνώση του τι διακυβεύεται αυτή την περίοδο στο παγκόσμιο στερέωμα… Η Γερμανία όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο ή περίεργο είναι στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ… Αλλο τώρα αν δεν την αφήνουν να τινάξει τα πέταλα, γιατί θα τους πάρει όλους η μπάλα…
ΒΚΠ

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017