Απανωτά "χαστούκια" στον Ομπάμα! Το Μέγαρο του Πάκη και ο Ενικός του Τσίπρα - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Απανωτά “χαστούκια” στον Ομπάμα! Το Μέγαρο του Πάκη και ο Ενικός του Τσίπρα

15.11.2016 20:00

To ένα χαστούκι μετά το άλλο τρώει από το πρωί ο Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα. Με το που πάτησε το πόδι του στο Προεδρικό Μέγαρο του Πάκη και είδε σε τι χλιδή διατηρεί η Μπανανία τους πολιτικούς της ηγέτες έπαθε τη πλάκα του.

Είναι δικό σου αυτό το Μέγαρο; Το πουλάς; Ρώτησε τον Πάκη ενώ στην συνέχεια έβγαλε φωτογραφίες από το Μέγαρο του παίδαρου του Πάκη και τις έστειλε στη Μισέλ Ομπάμα.

-Μισέλ, σε παρακαλώ να βρεις στην Ουάσινγκτον ένα Μέγαρο σαν του Πάκη για κατοικία μας. Δεν είναι δυνατόν ο Πρόεδρος της χρεοκοπημένης Ελλάδας να μένει σ΄αυτό το Μέγαρο κι εμείς στη ψάθα…Μετά το ταξίδι στην Αθήνα διαπίστωσε ότι είμαι ένα τίποτα…Εχει δίκιο ο Τραμπ που με βρίζει…


«Είναι εδώ το σπίτι σας, μένετε εδώ;», τον ρώτησε.
«Όχι», του απάντησε χαμογελαστός ο Έλληνας Πρόεδρος, «μένω στο σπίτι μου».

Στη συνέχεια θα ερχόταν το επόμενο χαστούκι για τον Ομπάμα καθώς ο Τσίπρας του μιλούσε στον ενικό για να δείξει οικειότητα και πόσο φιλαράκια είναι.

-Ελα ρε Μπαράκ, μην είσαι μαλάκας…Πάμε να σε κεράσω ένα ποτάκι στη πλατεία και μετά σε παίζω ένα ματσάκι…μην είσαι σπάστης…

«Η επίσκεψή σου στην Αθήνα στέλνει σημαντικά μηνύματα στην διεθνή κοινότητα. Μεγάλη η χαρά και η τιμή να έχεις επιλέξει την Ελλάδα ως τελευταίο σταθμό της περιοδείας σου», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

tsipasass

asdasdasf

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017