Απάντησε θετικά ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό | Mikrometoxos.gr

Απάντησε θετικά ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό

23.05.2015 03:06

 

 http://www.sport24.gr/f

 

 

 

Προβάρει τη φανέλα με το τριφύλλι ο Μάικλ Εσιέν, αφού, το βράδυ της Παρασκευής (22/5), ο εκπρόσωπος του ενημέρωσε τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο, ότι αποδέχεται την τελική προσφορά που του είχε κατατεθεί προ ημερών.

Στην επικοινωνία τους, συνεννοήθηκαν ο ατζέντης του Γκανέζου αμυντικού χαφ να έρθει εντός της εβδομάδας στην Αθήνα, προκειμένου οι διαπραγματεύσεις για τις λεπτομέρειες να ολοκληρωθούν σε απ’ ευθείας συναντήσεις.

Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ δέχτηκε ορισμένες κρούσεις από αμερικάνικες ομάδες, αλλά, οι προσφορές δεν ήταν τόσο υψηλές ώστε να τον δελεάσουν για να πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι. Αντίθετα, προτίμησε την προοπτική του Παναθηναϊκού, που συνεπάγεται διεκδίκηση τίτλων και συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA.

Άλλωστε, ο Εσιέν έχει πληροφορηθεί το πρότζεκτ που εξελίσσεται και το θεώρησε επαρκώς φιλόδοξο και ρεαλιστικό, ώστε να δεχτεί να αποτελέσει μέρος του. Συγχρόνως, του έχει αναλυθεί επακριβώς ο ρόλος για τον οποίο τον προορίζει ο Γιάννης Αναστασίου, γεγονός που έχει τη σημασία του.

Πλέον, για το κλείσιμο της μεταγραφής των συμβολαίων, απομένει η διευθέτηση ορισμένων τυπικών ζητημάτων, καθώς και ο ιατρικός έλεγχος που θα υποβληθεί ο Εσιέν μετά την άφιξη του στην πρωτεύουσα.

Ο ιατρός της ΠΑΕ, έχει λάβει τις εξετάσεις του 33χρονου ποδοσφαιριστή από το Milan Lab και έχει γνωματεύσει θετικά, ωστόσο, θα τον εξετάσει ενδελεχώς και ο ίδιος, για να προβεί στη δική του εκτίμηση. Εφόσον τα αποτελέσματα συμφωνήσουν, θα δώσει την έγκριση του!

Όπως και να έχει, πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή, η οποία ανεβάζει την ποιότητα του ρόστερ και δείχνει τη διάθεση της διοίκησης για την υπέρβαση!

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017