Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου… | Mikrometoxos.gr

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…

26.08.2015 08:32
Το έχετε προσέξει; Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές βγήκαν οι συγγενείς των συριζαίων να παινέψουν τα παιδιά τους. Ως και ο υπερήλικος θείος του Αλ. Τσίπρα εμφανίστηκε για να… βαθμολογήσει την πορεία του ανιψιού του Πρωθυπουργού.
Ο πατέρας Δημήτριος σχολίασε τις αποφάσεις του ανιψιού του λέγοντας: «Η απόφασή του να υπογράψει αυτή τη δύσκολη συμφωνία με τους εταίρους ήταν μονόδρομος για να καταφέρει να επιβιώσει η χώρα» και δεν δίστασε μάλιστα να επιτεθεί και κατά του Π. Λαφαζάνη που ήθελε να οδηγήσει τη χώρα στη δραχμή.
Αλλά και ο πατέρας του Ν. Παππά Στέλιος σχολίασε τις ψήφους κατά του Τσίπρα και την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με το τραγούδι για τον ηγέτη του IRA που μελοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης «Το γελαστό παιδί». Μου διαφεύγει κανείς;
Α, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού  Νίκος Κωνσταντόπουλος,  πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο οποίος ακόμη να μιλήσει. Τελευταία φορά που έκανε δηλώσεις ήταν όταν συνάντησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο. Απλώς σας υπενθυμίζω ότι τότε στήριξε με θέρμη τον Αλ. Τσίπρα λέγοντας ότι διαπραγματεύεται σκληρά και υπερασπίζεται την ιστορική οντότητα και την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας. Τα αντίθετα, δηλαδή, από αυτά που λέει σήμερα η κόρη Ζωή.

Θυμήθηκαν πάλι τον Θεό
Πέρυσι τέτοια εποχή ο Αλ. Τσίπρας επισκεπτόταν ευλαβώς το Αγιον Ορος. Εφέτος, τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές, έστειλε τον υφυπουργό Εξωτερικών Ι. Αμανατίδη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο να μεταφέρει τους χαιρετισμούς στον Πατριάρχη.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ανταπέδωσε και ευχήθηκε η Ελλάδα να βρει τον δρόμο της, παρά τις δυσκολίες. Την Τρίτη ο κ. Τσίπρας δέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.Αναστάσιο, ο οποίος του δώρισε δύο βιβλία, το ένα για το Ισλάμ και το άλλο για την Εκκλησία της Αλβανίας.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οργανώνεται στην Αθήνα πανθρησκευτικό συνέδριο με συμμετοχή θρησκειών στο οποίο θα πάρουν μέρος και μουσουλμάνοι και εβραίοι θρησκευτικοί ηγέτες, ενώ στις 6 Σεπτεμβρίου οργανώνεται στην Αλβανία θρησκευτικό συνέδριο με θέμα την ειρήνη, με τη συμμετοχή 60 θρησκευτικών ηγετών.
Ο ΒΗΜΑτοδότης

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017