Αν αγαπάτε τους ανθρώπους να τους το λέτε κάθε μέρα... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Αν αγαπάτε τους ανθρώπους να τους το λέτε κάθε μέρα…

04.07.2016 00:11

«Αν αγαπάτε τους ανθρώπους να τους το λέτε, να τους το λέτε κάθε μέρα, να τους χαϊδεύετε γιατί δεν ξέρετε αν θα είναι η τελευταία τους μέρα». Με αυτά τα λόγια ο πατέρας των δύο κοριτσιών που δολοφονήθηκαν από τη μητέρα τους μπροστά στα μάτια του, Τζέισον Σίατς, συνόδευσε τις κόρες του στην τελευταία τους κατοικία. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ίδιος το έκανε: αγαπούσε τις κόρες του και τους το έλεγε.

Η 17χρονη Μάντισον και η 22χρονη Τέηλορ κηδεύτηκαν στην Αλαμπάμα. Η μητέρα, η οποία σκοτώθηκε από την αστυνομία μετά τον διπλό αποτρόπαιο φόνο των δύο παιδιών της, δεν κηδεύτηκε ακόμη και κανείς δεν γνωρίζει που θα ταφεί.
Στις 24 Ιουνίου, η μητέρα είχε διοργανώσει μια βραδυά, με τον σύζυγό της και τις δύο της κόρες, στο σαλόνι του σπιτιού τους κοντά στο Χιούστον του Τέξας. Η Κρίστι Σήατς άρχισε κάποια στιγμή να απειλεί τα παιδιά της με ένα όπλο, όπως ανέφερε το CBS. Σύμφωνα με την αστυνομία ακούγονταν ικεσίες από τα δύο κορίτσια και παρακάλια από τον πατέρα.

«Σε παρακαλώ μη μας σημαδεύεις με αυτό το όπλο. Σε ικετεύω, σε παρακαλώ» έλεγε ο πατέρας. «Λυπάμαι, θα σου υποσχεθώ ό,τι θέλεις» της φώναζε. «Μην το κάνεις, είναι τα παιδιά» της είπε, επίσης. Αλλά ενώ τα δύο κορίτσια προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, η μητέρα τα πυροβόλησε και τα σκότωσε. Μόνο ο πατέρας κατόρθωσε να σωθεί.

Τα κίνητρα αυτού του διπλού φονικού παραμένουν αδιευκρίνιστα. Η Κρίστι Σήατς εμφανιζόταν ως μια αφοσιωμένη μητέρα. Μόνο κάποια προβλήματα στο ζευγάρι αποτελούν πιθανή ένδειξη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017