Αντιδρούν οι εφοριακοί(!!!!) στους πολίτες μυστικούς φόρο-ελεγκτές του Βαρουφάκη | Mikrometoxos.gr

Αντιδρούν οι εφοριακοί(!!!!) στους πολίτες μυστικούς φόρο-ελεγκτές του Βαρουφάκη

07.03.2015 15:02

Την αντίθεση τους εκφράζουν οι εφοριακοί στο σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών να βγάλει στους δρόμους φοιτητές, νοικοκυρές, ακόμα και τουρίστες, με μικρόφωνα και να τους αναθέσει ρόλο «μυστικού» φορο-ελεγκτή, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου παρατηρείται μεγάλη φοροδιαφυγή

(ΣΣ: Σωπάτε καλέεε)

 

«Πιστεύω ότι ο Βαρουφάκης έχει συμβουλευτεί νομικούς και συνταγματολόγους», δήλωσε στο MEGA η Ρεβέκκα Μπασματζίδου, πρόεδρος της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

 

«Εμείς μπορούμε να ανταποκριθούμε στο έργο μας, αρκεί οι έλεγχοι να είναι στοχευμένοι», τόνισε. Θα ζητηθεί η άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αλλά δεν υπάρχει θέμα αντισυνταγματικότητας, γιατί το μέτρο θα προστατεύσει υπέρτερο αγαθό που είναι η προστασία των πολιτών, απάντησε στην κ. Μπασματζίδου ο συνταγματολόγος και αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

 

Η χρησιμοποίηση πολιτών και τουριστών στο πλαίσιο του αγώνα κατά της φοροδιαφυγής είναι μια από τις προτάσεις που περιέχονται στη νέα επιστολή που έστειλε ο κ. Βαρουφάκης στον  Ντάισελμπλουμ, ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup την Δευτέρα, όπου η Ελλάδα θα παρουσιάσει τις προτάσεις της στους εταίρους.

www.dikaiologitika.gr

 

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017