Αμερικανοί, Καναδοί και Γερμανοί στον Φουρλή!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ «S&B».  Την ανακοίνωση της Fidelity, περί κατοχής ποσοστού άνω του 5% στον Φουρλή, οι μυημένοι το γνωρίζετε. Αλλά την είσοδο αμερικανικών, καναδικών και γερμανικών χαρτοφυλακίων στην μετοχή της ελληνικής εταιρείας, μόνο το «S&B» σήμερα σας αποκαλύπτει!

Η μετοχή του Φουρλή, από τα 6 ευρώ (όπου σας είχαμε πει να κατοχυρώσετε τα κέρδη σας), βρέθηκε στα 3 ευρώ, με πτώση κατά 50% και με χθεσινό κλείσιμο στα 3,30 ευρώ.

Αντιλαμβάνεστε ότι για μία τέτοια μετοχή – και ας ετοιμάζεται η εταιρεία να ανακοινώσει και πάλι ζημίες για τη χρήση του 2014 – το ενδιαφέρον από ξένα funds διευρύνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις. Ήδη, η Fidelity, ανακοίνωσε ότι κατέχει ποσοστό άνω του 5%, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο ξένος θεσμικός που παίρνει θέση στη μετοχή του Φουρλή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, επενδυτικοί κολοσσοί από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, αλλά και τη Γερμανία, χτίζουν θέση στον Φουρλή, στα επίπεδα μεταξύ των 2,80 – 3,50 ευρώ!

Πρόκειται για τους εξής κυριότερους ξένους, μεταξύ άλλων, θεσμικούς:

*** Την Standard Life Assurance Company, που κατέχει πάνω από 2 εκατ. μετοχές και είναι η 4η μεγαλύτερη ασφαλιστική του Καναδά, με ενεργητικό 43,5 δισ. δολ.

*** Την MM Asset Management Limited, επίσης καναδικό χαρτοφυλάκιο.

*** To VA College American Smallcap World, με πάνω από 2 εκατ. μετοχές επίσης

*** To fund, JP Morgan Asset Management

*** Το fund, DFA, με 450.000 και πλέον μετοχές

*** Και από τη Γερμανία, το Allianz Global Investors, της Φρανκφούρτης, με άνω των 460.000 μετοχών.