Αλλαξαν τον χώρο του γάμου τους για να παίξει ο Ομπάμα γκολφ

ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ

Το γάμο ενός ζευγαριού στη Χαβάη αναστάτωσε το πάθος του αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, για το γκολφ, καθώς αναγκάστηκαν να αλλάξουν την τελευταία στιγμή τον τόπο της τελετής.

Η Νάταλι Χέιμελ και ο Έντουαρντ Μαλούε και οι δυο στελέχη του Αμερικανικού Στρατού όπου ανώτατος διοικητής είναι ο πρόεδρος Ομπάμα λίγες μόλις ώρες πριν ανταλλάξουν αιώνιους όρκους πίστης κλήθηκαν να αλλάξουν το χώρο του γάμου τους και να παντρευτούν μακριά από το γήπεδο του γκολφ, το οποίο βρίσκεται στην βάση του Σώματος των Πεζοναυτών στη Χαβάη καθώς ο πρόεδρος Ομπάμα θα έπαιζε εκεί μια παρτίδα από το αγαπημένο του σπορ.

 

Το ζευγάρι άλλαξε όπως ήταν επόμενο το χώρο τέλεσης του γάμου και αντάλλαξαν όρκους πίστης σε μια «πολύ πιο όμορφη και πολύ καλύτερη περιοχή» κοντά στο σπίτι του διοικητή της βάσης, το οποίο έχει θέα στον Ωκεανό.

 

Οι νεόνυμφοι στη συνέχεια, έλαβαν ένα τηλεφώνημα από τον Ομπάμα, ο οποίος τους συνεχάρη για το γάμο τους και ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.«Ο Ομπάμα μόλις τηλεφώνησε στην αδελφή μου και το νέο σύζυγό της για να ζητήσει συγγνώμη για την ενόχληση. Απίστευτο!» έγραψε η αδελφή της Νάταλι Χέιμελ στο Twitter.

 

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι σε 9ημερες Χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Χαβάη, όπου την παραμονή Χριστουγέννων έπαιξε μια ακόμη παρτίδα γκολφ με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας Νατζίμπ Ραζάκ.