Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Ελεύθερα 8 μέλη της 17Ν

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος που έχει καταδικαστεί ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη,  με επιστολή που απέστειλε στην εφημερίδα «Έθνος» και η οποία έχει συνταχθεί τον Ιούνιο του 2016 επισημαίνει ότι υπάρχουν οκτώ ασύλληπτα μέλη της 17Ν προσθέτοντας πως από αυτή την ομάδα ορισμένοι είχαν άμεση συμμετοχή σε ανθρωποκτονίες. «Κανένας δεν συνελήφθη από αυτούς. Σε κανένα δεν ασκήθηκε δίωξη. Γιατί;» διερωτάται.

Επιπλέον, ο καταδικασμένος ως αρχηγός της 17Ν σημειώνει ότι «Σε σπίτι-γιάφκα της 17Ν που αποκαλύφθηκε το 2002 υπήρχε ένα όπλο που “έκαιγε” ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το όπλο αυτό δεν βρέθηκε. Ποιος το εξαφάνισε; Οι Μυστικές υπηρεσίες; Κάποιος από τους συλληφθέντες που συνεργάστηκε με τις αρχές;».

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος τονίζει ότι η επιστολή αυτή είχε συνταχθεί από τον Ιούνιο του 2016, ωστόσο περίμενε τρεις μήνες για να δει την απάντηση των αρχών για την αίτηση αποφυλάκισής του.

Σημειώνει, τέλος, ότι υπάρχουν σημαντικές καταθέσεις που έχουν μπει στο αρχείο, ενώ τονίζει ότι τα στοιχεία που παρουσιάζει τα έχει συλλέξει με τη βοήθεια ενός συγκρατούμενού του…

efsyn.gr