Αζέρος δημοσιογράφος πλήρωσε με την ζωή του την κριτική του σε ποδοσφαιριστή - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Αζέρος δημοσιογράφος πλήρωσε με την ζωή του την κριτική του σε ποδοσφαιριστή

10.08.2015 12:22
ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

Αζέρος δημοσιογράφος πλήρωσε με την ζωή του την κριτική του σε ποδοσφαιριστή

Με τη ζωή του πλήρωσε ο δημοσιογράφος, Ρασίμ Αλίεφ τη διαμάχη του με φιλάθλους, διότι κατέκρινε τον αρχηγό της Γκαμπάλα του Αζερμπαϊτζάν, Χουσεϊνοφ, ο οποίος πανηγύρισε την νίκη της ομάδας του με 1-0 επί του Απόλλωνα Λεμεσού και την πρόκριση της στο Europa League, βγάζοντας στο γήπεδο την τουρκική σημαία μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

(Φωτογραφία: Φιλελεύθερος)

Η αθλητική ιστοσελίδα «24sports.com.cy» έγραψε απόψε ότι ο άτυχος 30χρονος Αζέρος δημοσιογράφος είχε κατακρίνει στο Facebook του την κίνηση του Χουσεϊνοφ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εάν δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται, ας μην αγωνίζονται στην Ευρώπη». Αρκετά από τα σχόλια του, ενόχλησαν τους φίλο-Τούρκους οπαδούς της Καμπάλα και μάλιστα, κάποιος από αυτούς του τηλεφώνησε και του επιτέθηκε φραστικά.

Ακολούθως, του απολογήθηκε και τον κάλεσε να πάει για καφέ το Σάββατο. Ο Aλίεφ πήγε τελικά για καφέ και όπως είπε πριν αφήσει την τελευταία του πνοή: «Πήγα μόνος. Ήταν εκεί 5-6 άτομα και αμέσως ξεκίνησαν να με χτυπάνε».

Ο δημοσιογράφος υπέκυψε αργότερα στα τραύματα του στο νοσοκομείο του Μπακού. Η Καμπάλα, που είναι η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα play off του Europa League, έθεσε εκτός ομάδας τον Χουσείνοφ μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με την δολοφονία του Αλίεφ.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017