Αγορά: Το ΔΝΤ ζητά νέες μειώσεις στις κύριες συντάξεις! | Mikrometoxos.gr

Αγορά: Το ΔΝΤ ζητά νέες μειώσεις στις κύριες συντάξεις!

10.04.2015 02:58

Με τίτλο «Ο Πολ Τόμσεν προκαλεί και πάλι: Το ΔΝΤ ζητεί νέες μειώσεις στις κύριες συντάξεις!» κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μ.Παρασκευή η «Αγορά».

agora

Η εφημερίδα αποκαλύπτει την απαίτηση-σοκ προς τον Γιάνη Βαρουφάκη κατά την τελευταία του συνάντηση στην Ουάσιγκτον με την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Επίσης, η «Αγορά»:
•φέρνει στο φως το τελεσίγραφο 10 ημερών από τις Βρυξέλλες στην ελληνική κυβέρνηση για τα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις.

•αποκαλύπτει το παζάρι για ελλιμενισμό του στόλου της Βραζιλίας στη Σούδα με το βλέμμα στο ταμείο των BRICS.

•δημοσιεύει ρεπορτάζ για τον Κορεάτη σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών, Γκλεν Βίκτορ Κιμ, ο οποίος συνοδεύει τον Γ.Βαρουφάκη στις συναντήσεις του με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Η «Αγορά» δημοσιεύει μήνυμα του Δημήτρη Αβραμόπουλου με πολλούς αποδέκτες. «Δεν επιθυμώ να γίνω μέρος ενός σκηνικού που αποσύρεται» λέει σε συνεργάτες του ο Ελληνας επίτροπος στην Ε.Ε, ο οποίος δεν κρύβει την απογοήτευσή του για την πολιτική κατάσταση στη χώρα.

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος δηλώνει: «Αγωνιζόμαστε για διαγραφή του δημόσιου χρέους» και του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος τονίζει: «Ετοιμοι να υπογράψουμε νέο μνημόνιο τον Ιούνιο».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Εκτάκτως Μ.Παρασκευή στην Αγορά:Πάσχα με τα νησιώτικα του Γ.Πάριου και του Β.Κονιτόπουλου-2CD.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017