ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - Τέλος το ποδόσφαιρο για Μαρινάκη! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – Τέλος το ποδόσφαιρο για Μαρινάκη!

18.06.2015 15:27

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τέλος το ποδόσφαιρο για Μαρινάκη! (vid)

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του απαγορεύθηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, παράλληλα με δύο άλλους περιοριστικούς όρους! Το gazzetta.gr ήταν στην Ευελπίδων.

Λίγο πριν από τις 7:30, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ώστε να απολογηθεί για την υπόθεση της φερόμενης «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, απολογήθηκε μια μέρα μετά τον Γιώργο Σαρρή και είναι ο τελευταίος που απολογείται από τους 33 κατηγορούμενους.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», πήγε στον ανακριτή μαζί με τον Σάββα Θεοδωρίδη και συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Βασίλη Δημακόπουλο και Θανάση Βαρλάμη, ενώ από τα δικαστήρια πέρασαν και οι παράγοντες του Ολυμπιακού Βρέντζος και Αγραφιώτης, αλλά και ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς

Μαραθώνια απολογία επτά ωρών και τριπλός περιοριστικός όρος!

Μετά από επτά ώρες, ολοκληρώθηκε η απολογία του και βγήκε η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα… Ο ίδιος αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού τον αποθέωσαν! Τελικά του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο μέχρι τη δίκη, εγγύηση 200.000 ευρώ και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα μία φορά κάθε 15 ημέρες.  Είναι ιδιαίτερα βαρείς οι περιοριστικοί όροι, σε σχέση μάλιστα με τους υπόλοιπους 32 κατηγορούμενους για την εγκληματική οργάνωση.

Αντιθέτως στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού δεν του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ίσως επειδή είναι επιχειρηματίας και χρειάζεται να ταξιδεύει στο εξωτερικό.

Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα πλέον σηματοδοτεί εξελίξεις στον Ολυμπιακό καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου αλλά και από κάθε αξίωμα που έχει στο ποδόσφαιρο. Αντιθέτως δεν υπάρχει θέμα με τις μετοχές της ομάδας, τις οποίες μπορεί να διατηρήσει.

Ετσι είναι δεδομένο ότι άμεσα θα υπάρχει νέος Πρόεδρος στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ ενώ αναμένεται και επίσημη αντίδραση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη…

 

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017