ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ… | Mikrometoxos.gr

ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ…

17.06.2015 00:24

ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ…

 

Αντισυγκέντρωση οργανώνεται την Πέμπτη στην πλατεία Συντάγματος, ως απάντηση στη συγκέντρωση της Τετάρτης  που διοργανώθηκε από πολίτες μέσω Διαδικτύου με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, με σύνθημα «Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται – Οι ζωές μας δεν ανήκουν στους δανειστές».

Μία ομάδα πολιτών, με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη», διοργανώνουν την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα, συγκέντρωση στο Σύνταγμα, υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η συγκέντρωση διοργανώνεται μέσω των social media και έχει αποσταλεί ως τώρα σε 30.000 πολίτες, από τους οποίους οι 2.500 έχουν ανταποκριθεί θετικά.

Ολόκληρο το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο Facebook:

«Η συγκέντρωση αγωνίας και διαμαρτυρίας, μερικές μέρες (ή και ώρες) πριν φθάσει στο αποτέλεσμα η διαπραγμάτευση ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την Ε.Ε., μεταφέρεται κατά μία ημέρα:

Θα γίνει στο Σύνταγμα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, 7:30 το απόγευμα.

Η συγκέντρωση στόχο έχει να καταθέσει την αγωνία και διαμαρτυρία μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης. Αγωνία για την κατάληξη και διαμαρτυρία για την αποσπασματική και ελλιπή ενημέρωση.

Στόχος μας επίσης είναι να διατρανώσουμε την προσήλωσή μας στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την προστασία των κατακτήσεων δύο γενεών.
Η συγκέντρωση καλείται διαδικτυακά, από μικρή ομάδα πρωτοβουλίας.

Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους τους πολίτες του Λεκανοπεδίου. Περιμένουμε όλους, χωρίς πανό, χωρίς σημαίες, χωρίς συνθήματα, ειρηνικά να γεμίσουν το Σύνταγμα. Προτείνουμε όπλο μας να είναι μια σφυρίχτρα – να αφυπνισθούν, έστω και συμβολικά, οι συμπολίτες μας.

Η μετάθεση κρίθηκε απαραίτητη, δεδομένου ότι μετά από την ανακοίνωση της συγκέντρωσής μας προγραμματίσθηκε στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα συγκέντρωση υπέρ της ρήξης με την Ε.Ε.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν πρόκειται για αντισυγκέντρωση για να μην έχει την ευκαιρία να εκδηλωθεί το φρόνημα της ευρωπαϊστικής πλευράς.
Για την ομάδα πρωτοβουλίας η ασφάλεια των συμμετεχόντων και η καθαρότητα των μηνυμάτων είναι το πρώτο μέλημα.

Θα σας δούμε στο Σύνταγμα, στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη την Πέμπτη στις 7:30 μ.μ.!

Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη!

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο Ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Επιλέγουμε την Ευρώπη του πλουραλισμού, την Ευρώπη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου.

Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες δεν γίνεται να παραμείνουμε βωβοί θεατές»

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017