ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ - «Φαρμάκι» Πανούση για Ζωή: Δεν προβλέπεται βοηθός πρωθυπουργού - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ – «Φαρμάκι» Πανούση για Ζωή: Δεν προβλέπεται βοηθός πρωθυπουργού

28.07.2015 00:56

Σκληρή κριτική στον τρόπο που λειτουργεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου άσκησε ο Γιάννης Πανούσης, καλώντας ουσιαστικά τον πρωθυπουργό να κάνει κάτι για αυτό.

«Δεν είναι ορθός ο τρόπος που διαχειρίζεται τα κοινοβουλευτικά», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, για την κ. Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ. «Αν κυλήσουμε ομαλά τα επόμενα 3,5 χρόνια, χωρίς να γίνουν εκλογές, το βλέπω δύσκολο να μπορέσει να κρατήσει τις ισορροπίες ως πρόεδρος της βουλής», πρόσθεσε ο κ. Πανούσης, σημειώνοντας με νόημα ότι δεν προβλέπεται βοηθός πρωθυπουργού, καθώς ο καθένας έχει το δικό του χώρο ευθύνης.

«Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει την τάση να επεκτείνεται έξω από τις αρμοδιότητές της ή να τις τραβάει στα άκρα. Δεν μπορεί να παίζει ρόλο οιονεί Προέδρου Δημοκρατίας, πρωθυπουργού, υπουργού Δημοσίας Τάξης. Δεν μπορεί να γίνει αυτό», πρόσθεσε. «Κάποια στιγμή το σύστημα πρέπει να συζητήσει σοβαρά πώς μπορεί να προΐσταται στη βουλή ένας άνθρωπος που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο», σημείωσε.

Οταν ρωτήθηκε για το πώς μπορεί να λυθεί αυτό, για παράδειγμα με μία πρόταση μομφής παρατήρησε ότι «στην Αριστερά είναι δύσκολα αυτά τα πράγματα».

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017