Ό,τι πει ο Σόιμπλε!..- Δεν θα κάνει βήμα ο Κυριάκος, αν γίνει καμία φορά Πρωθυπουργός

Δεν θα κάνει βήμα ο Κυριάκος, αν γίνει καμία φορά Πρωθυπουργός, αν προηγουμένως δεν ρωτάει τον Γερμανό γκαουλάιτερ

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ο Τσίπρας, όταν εκτός από τη ΛΥΣΣΑΛΕΑ πολεμική που υφίσταται από τους ξένους τοκογλύφους απατεώνες, που καθημερινά μας πίνουν το αίμα, έχουμε και τα δικά μας πολιτικά κόμματα, ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ, ακόμα και τις λίγες σωστές αποφάσεις που παίρνει ο Πρωθυπουργός, προκειμένου να ελαφρύνει τον πόνο της φτώχειας και της δυστυχίας που περνάει εξαιτίας των μνημονίων, ο Ελληνικός λαός, τα οποία, μας φόρτωσαν αυτοί που τώρα κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΤΣΙ, φθάσαμε στο σημείο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο Κωστής Χατζηδάκης να δηλώνει δημοσίως χωρίς ντροπή, ότι προκειμένου να ψηφίσει η ΝΔ το νόμο που είχε φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση για να πάρουν οι συνταξιούχοι το μικρό, αλλά πολύ χρήσιμο και απολύτως αναγκαίο «βοήθημα» αυτές τις δύσκολες ώρες, θα έπρεπε να ρωτήσουμε πρώτα τον Σόιμπλε! Και εάν συμφωνούσε ο Γερμαναράς, να δοθεί ύστερα από… 2-3 μήνες, δηλ. κατά τον Μάρτη(!) και πάντοτε υπό την προϋπόθεση έγκρισής του από τους τοκογλύφους δανειστές μας!

ΜΑ βρε Κωστή, γιατί να ρωτήσουμε τον Σόιμπλε; Δεν ξέρεις ότι θα έλεγε;… Verboten; Ο άνθρωπος το έχει δηλώσει 40 φορές, ότι διαφωνεί με την οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια προς τους συνταξιούχους, οι οποίοι κατά τη γνώμη του μάλιστα παίρνουν πολλά λεφτά, γι΄ αυτό και τους ετοιμάζει και νέες μειώσεις!..

ΚΑΙ κάτι ακόμα κύριε Χατζηδάκη, εσύ καλώς ή κακώς, κάποιο αρνί θα το… ξεκοκαλίσεις τώρα τα Χριστούγεννα. Οι καημένοι οι μικροσυνταξιούχοι, τι θα φάνε;… Λαχανίδες, ξερό ψωμί και αλάτι θα έχουν στο τραπέζι τους, για Χριστουγεννιάτικο φαγητό;

ΕΠΟΜΕΝΩΣ πολύ καλά έκανε ο Αλέξης και έγραψε τους ξένους εκεί που όλοι τώρα εμείς τους γράφουμε και ψήφισε μαζί με το ΠΑΣΟΚ, την Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το σχετικό νόμο, για να φάνε και οι συνταξιούχοι μας ένα κομμάτι αρνί ή γαλοπούλα.

ΟΣΟ για το «Ποτάμι» και τον Λεβέντη που αρνήθηκαν να ψηφίσουν υπέρ των συνταξιούχων πολύ φοβόμαστε ότι με την προχθεσινή απόφασή τους, έκλεισε οριστικά ο δρόμος για την επανεκλογή τους στη Νέα Βουλή, ενώ με το «παρών» που επέλεξε η ΝΔ αποκλείστηκε κάθε ενδεχόμενο… πρωθυπουργοποίησης του Κυριάκου…

ΚΑΙ ευτυχώς, γιατί αν γινόταν κάποτε Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης δεν θα έκανε απολύτως τίποτε. Ούτε στην… τουαλέτα δεν θα πήγαινε, αν δεν ρώταγε προηγουμένως τον Σόιμπλε!

«Κ»

Κατηγορία