Ή να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους ή να πάμε σπίτια μας…

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ στο euro2day.gr “Με σεβασμό στα συμφέροντα όλων των μετόχων”!!!

 Διαβάζοντας την άνω δήλωση καταλήγω στο ότι ο κ. Σάλλας παίρνει ληγμένα tsipralex. Μπορεί κάποιοι από τους σχολιαστές να μην το γνωρίζουν αλλά συνιστά τραγελαφική ειρωνία ότι υπάρχει αντικαταθλιπτικό ψυχοφάρμακο με το όνομα του πρωθυπουργού..

.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ: Όσοι οδηγήθηκαν με τεράστιες ζημίες στην 1η (PSI) και στη 2η ανακεφαλαιοποίηση στα 1.71 ευρώ είδαν σε χρόνο ρεκόρ μετά το κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή των κεφαλαιακών ελέγχων που οι σοφοί κυβερνώντες θεώρησαν πως άξιζαν της “μαγκιάς” του δημοψηφίσματος (την πρώτη επέτειο του οποίου γιορτάσαμε χθες) την αξία της μετοχής να μηδενίζεται, για 2η φορά μετά το κρεματόριο του PSI, στα 3/10 του λεπτού, ως αποτέλεσμα σε ένα βαθμό και του βιβλίου προσφορών και του προμελετημένου εγκλήματος του αποκλεισμού των μικρομετόχων που τώρα επικαλείται από την ΑΜΚ.

.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ για τους δύστυχους μετόχους της πανίσχυρης μεγαλοτράπεζας συνοψίζεται με το ακόλουθο χαρακτηριστικό παράδειγμα:

Mία επένδυση αξίας 171Κ μετά το βατερλό του PSI και της έκδοσης warrants πολύτιμης αξίας (πχ αντίστοιχου ύψους με ένα ιδιαίτερα πολυτελές διαμέρισμα σήμερα) να αποτιμάται στην πρόφατη αύξηση με ζημία 99.83% στα 300 ευρώ (στο κόστος ενός smartphone μέσης κατηγορίας).

Αν η επένδυση ήταν προ PSI ανταλλάσσεται με μισή τσίχλα.

.

Όλους αυτούς ο κος Σάλλας τρολάρει θρασύτατα με ανέξοδες δηλώσεις όπως η άνω για το σεβασμό των συμφερόντων όλων των μετόχων. Πραγματικά δεν υπάρχει αιδώς σε κάποιους…

.____________________

Είναι πολλά τα λεφτά φίλε (κι ας μην σε γνωρίζουμε)… Καταλαβαίνεις…

* ,