“Έφυγε” η Κύπρια δημοσιογράφος Ρένα Κουλέρμου-Λάρκου | Mikrometoxos.gr

“Έφυγε” η Κύπρια δημοσιογράφος Ρένα Κουλέρμου-Λάρκου

22.02.2015 13:08

Πιο φτωχή είναι η δημοσιογραφική οικογένεια από την απώλεια της δημοσιογράφου Ρένας Κουλέρμου – Λάρκου. Κόρη του εκδότη της εφημερίδας «Αλήθεια», Φρίξου Ν. Κουλέρμου, και αρχισυντάκτρια της εφημερίδας, η Ρένα έδωσε με σθένος και αξιοπρέπεια για σχεδόν δύο χρόνια μάχη με την επάρατη ασθένεια, από την οποία τελικά νικήθηκε.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας σε γραπτή δήλωση του εκφράζει μεγάλη θλίψη για την απώλεια της Ρένας Κουλέρμου – Λάρκου, και σημειώνει ότι ήταν «έγκριτο μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας». «Θα θυμόμαστε τη Ρένα», τονίζει ο Κύπριος πρόεδρος, για «το ήθος, την ευθυκρισία και τον επαγγελματισμό, που πάντοτε τη χαρακτήριζαν».

Άνθρωπος με αρχές και ευγενής, η Ρένα Κουλέρμου – Λάρκου, αφιερώθηκε στη δημοσιογραφία μετά τις σπουδές της στις Ηνωμένες Πολιτείες και πρόσφερε από τη δεκαετία του 1980 τις γνώσεις και την ευθυκρισία της στην «Αλήθεια» και σε πολλούς νέους δημοσιογράφους. Κατάφερε να συνδυάσει τη φροντίδα της οικογένειας της- ήταν μητέρα δύο παιδιών- και την δημοσιογραφική της πορεία με άψογο τρόπο.

Ανακοίνωση των δημοσιογράφων και των άλλων εργαζομένων στην εφημερίδα « Αλήθεια» αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι σκέψεις μας αυτή τη δύσκολη ώρα είναι κοντά στα δυο λατρευτά της παιδιά, το σύζυγο και την οικογένεια του εκδότη μας».

Η Ρένα Κουλέρμου –Λάρκου υπήρξε μέλος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου. H κηδεία της θα γίνει αύριο το μεσημέρι.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017