Έτοιμο είναι το αίτημα δικαστικής συνδρομής, το οποίο θα σταλεί προς τις ελληνικές δικαστικές Αρχές με σκοπό την ανάκριση του Ανδρέα Βγενόπουλου - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Έτοιμο είναι το αίτημα δικαστικής συνδρομής, το οποίο θα σταλεί προς τις ελληνικές δικαστικές Αρχές με σκοπό την ανάκριση του Ανδρέα Βγενόπουλου

22.04.2015 16:12

Έτοιμο το αίτημα δικαστικής συνδρομής για Βγενόπουλο

Έτοιμο είναι το αίτημα δικαστικής συνδρομής, το οποίο θα σταλεί προς τις ελληνικές δικαστικές Αρχές με σκοπό την ανάκριση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Αντρέα Αγγελίδη, το αίτημα ετοιμάστηκε από τα μέλη της ανακριτικής ομάδας, η οποία διερευνά τα αίτια κατάρρευσης της Κυπριακής οικονομίας, μετά από έγκριση του Γενικού Εισαγγελέα.

Ανέφερε ακόμη ότι το αίτημα περιλαμβάνει συγκεκριμένα ερωτήματα για να απαντηθούν, ενώ ζητείται επίσης όπως παρίστανται και ανακριτές της υπόθεσης κατά την ανάκριση.

Η έρευνα, που διεξάγουν τα μέλη της ανακριτικής ομάδας καλύπτει το χρονικό διάστημα από το 2006 που ανακοινώθηκε η μεταβίβαση του ποσοστού που κατείχε η HSBC στο μετοχικό κεφάλαιο της Λαϊκής μέχρι το 2013, που κατέρρευσε η τράπεζα.

Βάσει της απάντησης των ελληνικών Αρχών στο αίτημα για δικαστική συνδρομή, θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις στην υπόθεση.

– See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/225990/etoimo-to-aitima-dikastikis-syndromis-gia-vgenopoulo#.dpuf

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017