Έσπασε τα ρεκόρ η τελευταία ταινία του Πολ Γουόκερ

 

Εισπράξεις 143 εκατομμυρίων δολαρίων για το “Fast and Furious 7” το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής – Αφησε πίσω και την πολυδιαφημισμένη επιτυχία των «50 αποχρώσεων του γκρι»
Η κινηματογραφική εταιρία Universal ανακοίνωσε πως η νέα της ταινία “Furious 7”, από την σειρά με αγώνες ταχύτητας «Fast and Furious» με τον Βιν Ντίζελ και τον Πολ Γουόκερ «τερμάτισε» πρώτη σε εισπράξεις αυτό το Σαββατοκύριακο φτάνοντας το ποσό – ρεκόρ των 143 εκατ. δολαρίων.

Πρόκειται για την τελευταία ταινία του Πολ Γουόκερ, που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και η οποία έκανε το καλύτερο «άνοιγμα» για φέτος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τις «50 αποχρώσεις του γκρι», αλλά και την επόμενη πιο επιτυχημένη ταινία της σειράς, το Fast and Furious 6.

Ο 30χρονος Πολ Γουόκερ έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ και το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τα γυρίσματα της ταινίας την περίοδο εκείνη βρισκόταν σε εξέλιξη. Παρά το σοκ της απώλειας, ειδικά για τον συμπρωταγωνιστή του και κολλητό του φίλο Βιν Ντίζελ, οι συντελεστές αποφάσισαν να τη συνεχίσουν κανονικά, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Το αποτέλεσμα φαίνεται πως συγκίνησε το κοινό, με αποτέλεσμα να επιβραβεύσει συντελεστές και παραγωγούς με ρεκόρ εισπράξεων.

Πάντως, οι ειδικοί του χρηματιστηρίου του Χόλιγουντ προβλέπουν το ρεκόρ να μην κρατάει και πολύ, καθώς η πολυαναμενόμενη ταινία “Avengers: Age of Ultron” που κάνει πρεμιέρα το Μάιο, έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον.