Έπεσε ξύλο στο δ.σ του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για το γήπεδο | Mikrometoxos.gr

Έπεσε ξύλο στο δ.σ του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για το γήπεδο

23.12.2014 09:22

Επίθεση σε όσους έχουν τεθεί ανοιχτά κατά της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια φέρεται ότι έκαναν οπαδοί της ΑΕΚ στο δημοτικό συμβούλιου του δήμου. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους αυτόπτες μάρτυρες οι «θερμόαιμοι» επιτέθηκαν σε όσους είναι κατά της ανέγερσης του γηπέδου, με τον Δήμαρχο, Άρη Βασιλόπουλο, να φυγαδεύεται, αλλά τον αντιδήμαρχο, Γιάννη Καλαμπόκη, να μην προλαβαίνει και να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού.

Το δημοσίευμα του e-alitheia αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τέλος δεν έχει του κακού η σκάλα στην πόλη μας. Εξαγριωμένοι θερμόαιμοι μπήκαν στο χώρο που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο και προέβησαν σε βιαιότητες, επιτιθέμενοι εναντίον προσώπων που θεωρούν ότι δεν επιθυμούν ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στα πρότυπα που θέλει η “Δικέφαλος 1924 ΑΕ”. Ο γνωστός blogger και συνεργάτης της Τηλεόρασης της Αλήθειας Μάνος Καμπούρης διασώθηκε την τελευταία στιγμή από εξαγριωμένους εισβολείς. Φυσικά η συνεδρίαση έχει διακοπεί και είναι άγνωστο εάν θα ξεκινήσει και πάλι…

Η παρέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου στο δημοτικό συμβούλιο. Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καλαμπόκης δέχτηκε τις περισσότερες επιθέσεις, τον έριξαν κάτω και τον κτύπησαν. Σε κατάσταση σοκ και ο πρόεδρος του σώματος Γιώργος Πάνος, στον οποίο επιτέθηκε ομάδα εισβολέων. Οι εισβολείς ζήτησαν να κατέβουν και να κλείσουν αμέσως οι κάμερες, και υποχρέωσαν το συνεργείο μας να εγκαταλείψει το χώρο. Θλιβερές εικόνες που στιγματίζουν την ήρεμη ζωή στην πόλη και δρομολογούν εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017