Έπεσαν οι μάσκες στη συνάντηση του Κοντονή με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ

Τριπλή πρόκληση!!!

Έπεσαν οι μάσκες στη συνάντηση του Κοντονή με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ με θέμα τη σέντρα του πρωταθλήματος, η οποία όπως φαίνεται θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου. Όμως, στη συγκεκριμένη συνάντηση έπεσαν οι μάσκες για όλους και για όλα. Από το ρεπορτάζ που ακολουθεί οι φίλαθλοι μπορούν να καταλάβουν πολλά για το τι ακριβώς παίζεται…

Ηταν κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις του Κοντονή με τον Μελισσανίδη είναι στο… ρυθμό του γνωστού ρητού «τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια». Σα να μην έφτανε αυτό, ο πρώτος δέχθηκε χθες και επίσημα στο γραφείο του έναν παράγοντα, δηλαδή τον Μελισσανίδη, που κάνει «ντου» σε διαιτητές και παρατηρητές, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν έχει θεσμική ιδιότητα στο ποδόσφαιρο, μόνο και μόνο επειδή είναι η… παρέα του!

Παρόλα αυτά στην συνάντηση ακολούθησε μια ακόμη πρόκληση. «Είσαι ο μεγαλύτερος υπουργός όλων των εποχών», είπε ο… διοικητής της ΑΕΚ στον υφυπουργό του… λουκέτου, ο οποίος το μόνο που έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο είναι να το καταστρέφει με τις αποφάσεις του, απαξιώνοντας το άθλημα με τις αναβολές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και να πολεμά την ΕΠΟ, όλως τυχαίως προς το συμφέρον της αντιπολίτευσης της ομοσπονδίας που εκφράζει και ο Μελισσανίδης. Αν ο Κοντονής έχει ανάγκη από τέτοιους είδους σχόλια, ας κάθεται στον καθρέπτη του.

Η φράση του Μελισσανίδη προκάλεσε αίσθηση και στους υπόλοιπους παραβρισκόμενους. «Εγώ εδώ εκπροσωπώ νόμιμα τον Ατρόμητο και ας μην είμαι ιδιοκτήτης. Αλλοι είναι εδώ παρανόμως, αφού δεν έχουν επίσημη ιδιότητα», ήταν το εύστοχο σχόλιο του ιδιοκτήτη του Ατρομήτου Ευάγγελου Μπαταγιάννη.