Έντονη αντίδραση Μαξίμου για την αναφορά Μητσοτάκη σε εκλογές στην Ευρω-αραβική Σύνοδο | Mikrometoxos.gr

Έντονη αντίδραση Μαξίμου για την αναφορά Μητσοτάκη σε εκλογές στην Ευρω-αραβική Σύνοδο

03.11.2016 19:27

Την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσε η ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ευρω-αραβική Σύνοδο, στην οποία ανέφερε πως αναγκαία προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός νέου τοπίου στην Ελλάδα είναι η κυβερνητική αλλαγή.

«Ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της ΝΔ», σχολιάζει το γραφείο του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με την κυβέρνηση, «ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σήμερα στην Ευρω-αραβική Σύνοδο “Εταίροι για την ανάπτυξη”, για να πει ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε λάθος δρόμο και ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο με εκλογές. Δεν ξέρουμε αν ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της ΝΔ, ή αν συνειδητά θέτει τις πολιτικές επιδιώξεις του κόμματός του πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και της οικονομίας».

«Σε κάθε περίπτωση, η υπονομευτική αυτή τακτική τον εκθέτει στα μάτια ολόκληρου του ελληνικού λαού», επισημαίνει το Μέγαρο Μαξίμου, καταλήγοντας: «Όσο για την ουσία των “ανησυχιών” που με κάθε ευκαιρία εκφράζει, είναι προφανές ότι όσο πιο ορατή γίνεται η προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας και η έξοδος από την κρίση, τόσο περισσότερο ο κ. Μητσοτάκης θα ανησυχεί».

Κατά την ομιλία του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως «έχει καταστεί σαφές ότι μία κυβερνητική αλλαγή είναι αναγκαία προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός νέου τοπίου στην Ελλάδα από το οποίο θα προκύψει και ένα περιβάλλον φιλικό προς την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις. Αυτά τα ζητήματα η μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσει».

Πηγή: Real

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017