Ένα απίστευτο περιστατικό μεταξύ δυο στελεχών της ΝΔ αποκαλύπτει σήμερα ο Βηματοδότης…

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣ!

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗ ΝΔ

Ένα απίστευτο περιστατικό μεταξύ δυο στελεχών της ΝΔ αποκαλύπτει σήμερα ο Βηματοδότης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ : “παρ’ ολίγον να πιαστούν στα χέρια, μέρα μεσημέρι, στο καφενείο της Βουλής, παρουσία βουλευτών από όλα τα κόμματα η Ντόρα Μπακογιάννη και ο στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά, Δ. Σταμάτης.
Αιτία; Τα… μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή και η στάση που θα κρατήσει η ΝΔ σε αυτά! Εκτοξεύτηκαν βαριές εκφράσεις από τον κ. Σταμάτη, του τύπου «εγώ φοράω παντελόνια και παραιτούμαι όταν σε κάτι δεν συμφωνώ», ή «είσαι η πιο αντι-μητσοτακική βουλευτής» ή «μας παριστάνεις την πρόεδρο της ΝΔ,  δεν θα γίνεις ποτέ», αλλά και από την Ντόρα Μπακογιάννη προς τον Δ. Σταμάτη του τύπου «κούνησε λίγο το κεφαλάκι σου να πάρει αέρα, γιατί δεν λειτουργεί καλά», «μην ξεχνάς ότι ο Μητσοτάκης σε έκανε βουλευτή», «δεν συνεδριάζουν τα όργανα του κόμματος» και πολλά άλλα που εκτοξεύονταν και από τους δύο υπό μορφή πολυβόλου, χωρίς να τους νοιάζει αν τους άκουγαν άλλοι βουλευτές.
Το φιτίλι άναψε όταν η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε ότι «θα πρέπει να συνέλθει η ΚΟ της ΝΔ και να μιλήσουν όσοι το θελήσουν και κυρίως, να γίνει μια συνεδρίαση κανονική και δημοκρατική και να ψηφίσουμε τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει το κόμμα απέναντι στα μέτρα που πρόκειται να φέρει προς ψήφιση ο κ. Τσίπρας».
Ο κ. Σταμάτης μόλις άκουσε τα περί ψηφοφορίας στην ΚΟ, πετάχτηκε από τη θέση του και της είπε «και πότε έγινε ξανά ψηφοφορία στην ΚΟ, Ντόρα; Δηλαδή θα μιλήσουν όλοι, θα βγάλουν τα εσώψυχά τους και εν συνεχεία η άλλη πλευρά να έχει όπλα; Και γιατί να υπάρξει ψηφοφορία;». Η Ντόρα όμως ήταν ανένδοτη, υπενθυμίζοντας τις δημοκρατικές διαδικασίες που πρέπει να έχει το κόμμα με τη σημείωση ότι και στα άλλα κόμματα σε κρίσιμα θέματα αποφασίζουν τα κομματικά όργανα με ψηφοφορίες. Απίστευτα πράγματα σας λέω.
Αντί να ρωτούν να μάθουν αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσουν ή όχι τα μέτρα, καβγάδιζαν για το αν η ΝΔ ψηφίσει ή όχι τα μέτρα, με τον Δ. Σταμάτη να λέει ότι αν ψηφιστούν τα μέτρα τότε θα υπάρξει επιβάρυνση 6,5 δισ. ευρώ και την Ντόρα να επιμένει ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και ότι θα πρέπει η ΝΔ να αποφασίσει τι θα κάνει διά ψηφοφορίας.

Απίστευτο επιχείρημα Σταμάτη

Ενα από τα «ακλόνητα» επιχειρήματα που έφερνε κάθε λίγο και λιγάκι ο Δ. Σταμάτης για να δείξει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υπακούσουν στην κομματική γραμμή και δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα που θα φέρει ο Πρωθυπουργός ήταν και το παρακάτω: «Ο Τσίπρας ζήτησε από τους βουλευτές του να παραδώσουν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα. Ξέρετε πόσοι τα παρέδωσαν; Μόνον τρεις! Και θα τον ακούσουν να ψηφίσουν τα μέτρα;».