Άδωνις: Είσαι τραμπούκος -Πολάκης: Δε μετανάστευσες; «Αθάνατοι διάλογοι» | Mikrometoxos.gr

Άδωνις: Είσαι τραμπούκος -Πολάκης: Δε μετανάστευσες; «Αθάνατοι διάλογοι»

22.02.2015 14:36

Απίθανοι διάλογοι διημείφθησαν στην εκπομπή Μega Σαββατοκύριακο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του Σύριζα Παύλου Πολάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος είπε: «Δεν θα περίμενα να τον δω εδώ. Περίμενα να έχει μεταναστεύσει με το τελευταίο βαγόνι από το τρενάκι που μας έδειχνε προεκλογικά».

Για να απαντήσει ο βουλευτής της ΝΔ, αποκαλώντας τον «τραμπούκο», που θα ψηφίσει με τα χεράκια του όσα κατήγγειλε μέχρι χθες.

«Εγώ δεν διέκοψα καθόλου. Προσπερνώ το χιούμορ του κ. συναδέλφου. Σήμερα, στην εκπομπή σας δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν δύο εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις. Λέω, λοιπόν, στον κ. Πολάκη που βγήκε με πολύ ύφος ότι ο κ. Πολάκης, όταν θα ψηφίζει με το χεράκι του ναι μεθαύριο, θα έχει ψηφίσει αγγλικό δίκαιο, Δουκάτο Λουξεμβούργου, παραίτηση από κάθε ασυλία και αναγνώριση του συνόλου του χρέους. Κι αυτό θα έχει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Πολάκη, για να μην το παίζει τραμπούκος στα κανάλια. Τραμπούκος, αν σε παίρνει, στη Βουλή, όχι στα κανάλια».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017